Wij zijn even lesvrij! Maar denken toch even aan de kip en het ei

Volgend thema : De lentel

Hopelijk kunnen wij op 20 april terug starten!

zaterdag 2 juni 2018

Papa's op bezoek!

Ook deze week kwamen er weer enkele papa's op bezoek in onze klas! Ook zij kwamen hun kunnen tonen aan ons.

📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷
Tristans papa bracht een fototoestel mee op 'pootjes' en toonde ons zijn kunnen.
We leerden hoe een fototoestel er uitzag en hoe dit werkte. Ook maakten we enkele leuke groepsfoto's. Zo maakten we 'toverfoto's', een panoramafoto waar we onszelf tweemaal op konden zien!

🏁🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃
Arlens nonkel die kwam ook op bezoek. Hij bleek een sterke sportman te zijn en bracht een leuk parcours voor ons mee! We mochten kruipen, springen, gooien, rollen, en nog zoveel meer!
Hij toonde ons ook gekke foto's waarop hij door de modder kroop onder boomstammen. Zelf hielden we het 'redelijk' proper, al waren we wel allen uitgeteld! Op het einde kregen we allemaal een medaille voor ons harde werk!

🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨
En ook Mika's papa kwam op bezoek, want die kan blijkbaar heel goed timmeren! Hij timmerde voor ons een vogelhuisje in elkaar. We leerden welk materiaal we daar allemaal voor nodig hadden en mochten ook zelf aan de slag gaan met een hamer en nagels.
We werken het vogelhuisje volgende week verder af met een likje verf. Daarna krijgt het een mooie plaats aan het tuinhuis op onze speelplaats.

Opnieuw dank aan de ouders (en nonkel) die langs kwamen! De kinderen hebben hier echt van genoten! Klik op deze link voor meer foto's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten